dijous, 4 de febrer del 2010

Presentacions de diapositives


Segurament ja és molt conegut, aquest lloc web, però no em puc deixar d'esmentar-lo. Es diu Slideshare, i és un lloc on podem allotjar les nostres presentacions de diapositives. Cal registrar-se i donar-se d'alta, però és gratuït, com la majoria d'aquests recursos. Permet allotjar les vostres creacions i marcar les preferides. Les podeu pujar en el format que feu servir habitualment: power point office, impress openoffice, etc.; també les podeu pujar en pdf, en doc... i no poden excedir els 100 Mb! Permet, també, incrustar-les en llocs web o blocs a través del codi o compartir-les, simplement a través del correu electrònic.
Hi podreu trobar tota mena de presentacions: professionals, dels alumnes, de literatura, de llengua, de ciències, d'història, etc. les podeu fer públiques o privades, amb dret a descarregar-les o no, a compartir-les, etc.

Si a més a més d'això, hi sumem que podem posar-hi música o so es converteix en una eina increïble, l'Slidecast. En aquest cas, cal pujar l'audio en format mp3 a un allotjador web del tipus FileDen, copiar  URL de l'arxiu de música, editar la presentació i fer un "copy-paste" per enllaçar-los. Després cal sincronitzar l'audio i el vídeo. De tota manera, si us sembla massa complicat podeu llegir les FAQ i veureu que és més senzill fer-ho que explicar-ho, com sempre.
Related Posts with Thumbnails
 
Copyright 2009 CATALÀ . cat. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan