dijous, 11 de febrer del 2010

Slide, creació d'àlbums de fotos personalitzats i amb música

Efectivament, tal i com indica el títol de l'entrada, avui us porto un altre lloc web perquè hi puguem penjar les nostres fotografies i compartir-les amb qui més ens vingui de gust, sigui en un bloc o en una xarxa social.
En el cas d'Slide, podem crear les nostres presentacions de fotografies sense ni tan sols donar-nos d'alta; clar que si ho fem, sempre les podem desar per no perdre-les.
Ara, la interfície també la podem trobar en altres idiomes que no són l'anglès, però tot i això no presentava excessives dificultats. És relativament fàcil d'utilitzar.
En primer lloc, cal pujar les fotos, que podem fer-ho en bloc, i un cop les ha pujades, les podem editar per tal de posar nom a cada una d'elles, canviar el color de fons de la pantalleta de text, reordenar-les, etc. Les fotos, també les podem cridar des de les xarxes socials més utilitzades: Facebook, Myspace, etc.
Bé, després de tenir les fotos endreçades, editades i acabades, anirem a personalitzar l'àlbum: li donarem una aparença (skin), li posarem un marc (theme) i hi podrem posar música si així ho desitgem. Cal anar alerta amb aquesta opció, perquè encara que la música es pot desactivar, sempre que pengem el nostre àlbum en un bloc, s'activarà la melodia quan passem per damunt de l'entrada on estigui ubicat l'àlbum. Ja dic que es pot desactivar, però si tenim penjats dos àlbums a la mateixa pàgina, ens pot donar una mica la llauna sentir dues músiques diferents a la vegada.
Un cop tinguem l'àlbum com ens vingui de gust, aleshores el desarem i  generarem el codi que ens permetrà inscrustar-lo en el bloc o en la xarxa social que vulguem.
Ah, també podeu crear un marc per a vídeos de Youtube!


I com que una imatge val més que mil paraules, aquí en teniu un exemple:



Related Posts with Thumbnails
 
Copyright 2009 CATALÀ . cat. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan