dijous, 2 de setembre del 2010

Mapa literari català

Un company em va passar l'enllaç al Mapa literari català. Es tracta d'un lloc web força especial, perquè, tal i com indica el seu nom, situa en un mapa llocs geogràfics significatius per als autors en llengua catalana.
Amb aquest mapa, podeu fer rutes literàries, escoltar i visualitzar fragments amb veus reconegudes, resseguir les institucions relacionades amb alguns autors, etc. No hi són tots els autors, evidentment, perquè es tracta d'un espai que va creixent, però de moment ja és força gran l'inventari que hi podeu trobar.
El Mapa Literari és un espai que està inclòs dins d'Espais escrits, un espai que, tal i com diu la seva pàgina d'inici: "Espais Escrits. Xarxa del Patrimoni Literari Català és una associació privada sense ànim de lucre, constituïda amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes l’any 2005, amb l’objectiu d’articular els projectes de custòdia, recerca, i difusió del llegat tangible i intangible dels escriptors de la literatura catalana, per tal de cartografiar el patrimoni literari català a través de les institucions que el vetllen i en promouen la lectura i els estudis.
Val més que hi entreu i hi navegueu, us hi passareu força estona, ja veureu.
Related Posts with Thumbnails
 
Copyright 2009 CATALÀ . cat. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan