dijous, 27 de maig del 2010

Alexandria

No és la mítica biblioteca d'Alexandria, però se li assembla una mica. 
Alexandria és un nou recurs que ha engegat el Departament d'Educació. Per ser més exacta, Alexandria és una bilbioteca de recursos, una biblioteca de cursos en l'entorn moodle i un dipòsit de materials per a treballar amb pissarres digitals. Tots els recursos que es troben aquí tenen una llicència de Creative Commons, és a dir, que se n'ha de citar l'autoria i no se'n pot treure cap profit comercial, bàsicament. També se'n poden fer obres derivades, això és ampliar-les, modificar-les, etc.
Per a fer ús d'aquest lloc cal tenir l'identificador de la XTEC, tot i que també es pot ser, simplement, un visitant però aleshores no es pot gaudir d'algunes de les funcionalitats del lloc.
Què hi podem trobar? Doncs essencialment hi trobarem cursos de moodle que altres docents han anat fent com a pràctica d'algun curs de formació o com a propis d'aula. També, però, hi podem trobar materials per a treballar amb pissarres digitals (interactives o no) com a complement a les nostres classes presencials. 
Tots els recursos es poden descarregar i instal·lar, però nosaltres, naturalment, també podem compartir els materials que hem fet i pujar-los a la biblioteca. Doneu-hi una ullada, segura que trobeu moltes coses que us poden interessar.
Related Posts with Thumbnails
 
Copyright 2009 CATALÀ . cat. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan